skip to Main Content

FNV MOOI

Natuurlijke peelings
en anti-aging

 

Met een peeling realiseer je meer dan alleen het verwijderen van dode huidcellen. Schoonheidsspecialiste Olga Binnema vertelt waarom natuurlijke peelings de huidveroudering vertragen.

Natuurlijke werkstoffen
Olga: “Een agressieve peeling vormt veel vrije radicalen, die op termijn de huid beschadigen, vochtarm maken en het huidverouderingsproces versnellen. Je kunt daarom beter kiezen voor een mildere peeling aangepast aan het huidtype en zonder minerale oliën, lanoline of paraffine. Deze sluiten de huid af, waardoor het vocht van de stofwisseling en afvalstoffen niet kunnen worden afgevoerd. De huid verweekt, wordt kwetsbaarder en er kunnen huidproblemen ontstaan. Gebruik liever producten op waterbasis met natuurlijke antioxidanten en chirale werkstoffen, zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen. Chirale werkstoffen worden herkend door de huidreceptoren, waardoor zij beter worden opgenomen door de huid en een intensiever effect hebben.”

Voordelen natuurlijke peelings

  • Verwijderen dode huidcellen en maken de huid stralend.
  • Stimuleren de celvernieuwing en bevorderen de aanmaak van collageen en elastine.
  • Verminderen rimpels, pigmentvlekken en huidproblemen.
  • Verbeteren de huidspanning.
  • Zorgen voor een gladdere, egalere en fijnere huidstructuur.
  • Geschikt voor alle huidtypen, mits je de juiste samenstelling kiest gebaseerd op sterkte.
  • Hydrateren en verzorgen.
  • Geen contra-indicaties.

MOOI Academie
Wil jij alles weten over natuurlijke peelings en anti-aging? Volg de training door Olga Binnema aan de MOOI Academie!

www.fnvmooi.nl/mooi-academie

www.quattro-cosmetics.com

Kies voor kwaliteit 
Olga: “Goede ingrediënten geven een mooi gerecht. Hetzelfde geldt voor cosmetica. Hoe zuiverder de gebruikte ingrediënten, hoe minder huidproblemen en hoe beter de kwaliteit. Je kunt een huid optimaal verbeteren door een peelingbehandeling in kuurvorm in te zetten, bijvoorbeeld een keer per week gedurende zes weken. Herhaling geeft het beste resultaat. En onthoud: iedere huid is uniek. Gebruik dus niet voor ieder huidtype dezelfde peeling, maar een peeling aangepast aan het huidtype!”

Credit:
Quattro Cosmetics

Back To Top