skip to Main Content

FNV MOOI

MUA Gigi Bowmer
Een vrouw met een missie

 

Gigi helpt ambitieuze zakenvrouwen zichzelf te presenteren op een manier die helemaal bij hen past. Ze geeft ze de tools om een geweldige indruk te maken, die volgende stap in hun carrière te zetten en hun dromen te realiseren. Gigi is al 28 jaar actief als MUA en leeft haar passie. Ze geeft tips over werken met millennials (1981-2000).

Unieke schoonheid
Gigi: “Iedereen heeft een unieke natuurlijke schoonheid. Ik geef zakenvrouwen handvatten deze schoonheid te accentueren door hun persoonlijkheid met de juiste make-uptechnieken en -kleuren te benadrukken. Door trouw te blijven aan jezelf, wordt jouw authentieke identiteit zichtbaar.”

Highlights

  • Make-uptrainingen en -workshops voor particulieren en bedrijven, zowel in groepsverband als individueel.
  • Vaste Make-up Artist voor Estée Lauder EMEA.
  • Eigen studio in Moergestel.
  • Werkt samen met VIDM, een platform dat experts koppelt aan journalisten en waar aangesloten professionals trainingen kunnen volgen.
  • Ondersteunt zakenvrouwen én mannen bij hun personal branding. Dit doet ze samen met fotografe Laila Willems en hun gezamenlijke bedrijf Project Profile.

“Iedereen heeft een unieke natuurlijke schoonheid. Door trouw te blijven aan jezelf, wordt jouw authentieke identiteit zichtbaar.”

Tips voor millennials
Gigi: “Millennials denken en doen heel anders dan hun voorgangers uit Generatie X, geboren tussen 1961 en 1980. Millennials kiezen voor beleving. Als de beleving klopt, hebben zij daar geld voor over. Ze leven snel en daar dient hun make-up op afgestemd te worden. Denk aan praktische tips & tricks en live tutorials. Millennials laten zich graag inspireren door YouTube-tutorials. Een meerwaarde van een live tutorial in jouw eigen studio is de directe ‘on the spot’ interactie met deelnemers. Die interactie zorgt samen met beleving voor klantenbinding bij millennials.”

 

www.gigibowmer.com / www.projectprofile.nl

Credits:
Fotografie: Laila Willems Fotografie
Visagie: Gigi Bowmer

Back To Top