skip to Main Content

FNV MOOI

Guy Tang’s Mydentity

naar de Benelux

 

Eind september was haargoeroe Guy Tang in Nederland om Mydentity te lanceren. Een innovatieve lijn van professionele haarkleuren, ontworpen om de nieuwste kleurtrends te creëren.

Interactieve show
Tijdens een interactieve show demonstreerde Guy Tang de nieuwste kleurtechnieken en bracht hij Nederlandse haarstylisten op de hoogte van de laatste trends. Het lanceringsevenement had een primeur, want Amsterdam was de eerste plek waar Guy zijn innovatieve Balayage Kit presenteerde. Na afloop van de show konden bezoekers met hem op de foto bij de Selfie Wall.

“Pas toen ik haar ontdekte, vond ik mijn levensdoel. Haar heeft mijn leven gered.”

Levensdoel
Guy: “In mijn jeugd worstelde ik elke dag met mijn identiteit. Ik wist niet wie ik was of wat ik wilde. Pas toen ik haar ontdekte, vond ik mijn levensdoel. Haar heeft mijn leven gered.”

#mydentity
Guy Tang creëert met #mydentity een podium op social media voor alle haarcoloristen om hun talent en werk te laten zien. Dit maakt hem immens populair. Tijdens het event in Amsterdam werd hij onthaald als een ware popster!

Check Guy Tang’s laatste looks op Instagram (@Guy_Tang) en vind het volledige kleurassortiment op www.mydentitycolor.com/nl

Mydentity
“Ik heb Mydentity gecreëerd omdat ik kleuren wilde customizen waar alle coloristen van hebben gedroomd; kleuren die nog niet verkrijgbaar waren binnen de haarindustrie”, vertelt Guy. “Ik wilde een lijn maken die al het enthousiasme terug zou brengen bij het kleuren van haar en waarmee iedereen zijn of haar eigen identiteit kan ontdekken.”

Nieuwe formule
Het innoverende Mirustyle X-HPTM-ingrediënt in Mydentity zorgt voor extreme bescherming bij hitte om de schadelijke effecten van stylingapparaten tegen te gaan. Daarnaast bevatten de Mydentity-producten de geavanceerde VibraRicheTM-technologie voor een haarkleur met twee keer zoveel glans. Voor een complete beleving is Guy’s favoriete lavendelgeur aan de formule toegevoegd.

Credits:
Fotografie: Rob Janssen

Back To Top