skip to Main Content

FNV MOOI

De nieuwste haar- en
make-uptrends
Voor het najaar

 

SHERYL DJADOENATH
Visagietrends
Najaar

Credits:
Fotograaf: Hedy Harts

MOOI Academie
Wil jij leren hoe je de visagietrends inzet bij je klanten? Schrijf je in voor de training van Sheryl Djadoenath aan de MOOI Academie!

www.fnvmooi.nl/mooi-academie

Tips herfst/winter 2018/2019

  • Flawless skin
    Breng concealer en foundation aan met een vochtig sponsje, poeder het gezicht af en gebruik een fixeerspray.
  • Lippen
    Rood kan dit najaar in alle gradaties of kies voor nude. Er zijn twee trendy technieken voor het najaar: de ombre-degradé-techniek voor een subtiel kleurverloop en de blurred lips-techniek.
  • Wimpers
    Wimperstukjes in plaats van wimperstrips.

Credits:
Make-up Studio

De trends
Sheryl: “De make-up voor het najaar wordt luchtiger en minder dekkend. Dit najaar is het onderstrepen van je eigen identiteit dé trend. Imperfectie is de nieuwe perfectie. Denk aan ‘blurred lips’, waarbij de lippen geen strakke contouren hebben, maar de lipstick vervaagd is. Ook de zwarte eyeliner mag minder perfect en de wenkbrauwen minder strak. Speel met de eyeliner en creëer bijvoorbeeld aparte geografische vormen. De nadruk ligt op de natuurlijke schoonheid en gezichtsvormen.

Highlighten en shapen worden niet meer ingezet om de gezichtsvormen  te veranderen. Voeg eventueel zilveren glitters toe aan deze minimalistische make-up om extra te ‘shinen’.”

Vertaalslag
Sheryl: “Kijk in de salon goed hoe je de vertaalslag maakt van catwalk naar consument. Een trend is leuk, maar wat is draagbaar voor je klant en welke voordelen heeft de make-up voor haar? Je wilt inspelen op de behoeften van je klanten.”

Back To Top