skip to Main Content

FNV MOOI

De nieuwste haar- en
make-uptrends
Voor het najaar

 

FLOOR KLEYNE
Sexy Bed Head
From Paris with Love
The Clash

Haartrends Fashion Week
Hairstyliste Floor Kleyne werkt al 10 jaar backstage tijdens Fashion Week in Milaan en Parijs. Dit jaar was ze Chef de Cabine bij een aantal designers tijdens Amsterdam Fashion Week. Ze onderscheidt drie trends voor dit najaar.

Trend 1: Sexy Bed Head
Floor: “Inspiratie voor deze trend is sexy satijnen beddengoed en de ‘morning after’ een romantische avond en een wilde nacht. Het haar heeft slag en volume, een ‘messy’ uitstraling en eventueel wollige krullen. De kleuren die bij deze trend passen zijn nonchalant blond, soft peach en ‘glowsy’, wat staat voor soft pink.”

Designers: Le Cafe Noir en Zoe Karssen.

Trend 2: From Paris with Love
Floor: “De Parisienne staat voor stijlvol, klassiek, tijdloos, fris en moeiteloos. Die elementen heb ik verwerkt in deze trend. Het is een tegenhanger van de kleurrijke festivalkapsels. De coupes zijn kort of iets langer. De kleur ‘light understated brown’ speelt een hoofdrol. Het haar ziet er niet geverfd uit maar loopt subtiel door van de huidstint in de haartint. Denk aan mokka, karamel en butter scotch.”

Designer: 10Days

Trend 3: The Clash
Floor: “The Clash staat voor tegenstellingen. Bij deze trend worden verschillende culturen gecombineerd tot iets tofs. Denk aan hoofdkettingen, truckerspetjes, maar ook tulbanden en andere accessoires. Het geheel geeft een dikke knipoog naar dingen die eigenlijk te fout zijn. Qua haartinten focust de trend op combinaties van koel en warm, waarbij de kleurtonen heel subtiel zijn verwerkt, en zacht oranjeblond.”

Designer: Judith van Vliet

Floor Kleyne

Back To Top