skip to Main Content

FNV MOOI

Voordeel

Als lid van FNV MOOI geniet je van veel voordelen zoals: dit magazine MOOI LIJFSTIJL, regelmatig nieuwe brochures en boekjes op het gebied van werk en inkomen bijvoorbeeld over zwangerschap en over ziek zijn, je kan je loonberekeningen laten maken, je krijgt juridisch advies en ondersteuning op het gebied van werk en inkomen.

FNV MOOI biedt leden ook kortingen op bijvoorbeeld producten en trainingen voor je vak, korting op verzekeringen tot kortingen op kleding, onderhoud aan je auto en vakanties. Er is voor ieder wat wils. Leerlingen/werknemers en zzp’ers vinden hier verbreding en verdieping in het vak en ondersteuning bij het ondernemerschap. FNV MOOI blijft ook in 2019 de voordelen voor leden verder uitbreiden.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, ­stuur dan een mailtje naar info@fnvmooi.nl onder vermelding van je naam, lidnummer en e-mailadres.

Kijk ook op www.fnvmooivoordeel.nl voor meer informatie over de voordelen en hoe je in aanmerking komt voor de korting.

Kijk voor deze en andere aanbiedingen op www.fnvmooivoordeel.nl en www.ledenvoordeelfnv.nl

 

Sierraad t.w.v. € 75,- cadeau bij Het JuwelenHuys

Hoe leuk is dat! Als FNV-lid kun je nu voor €75,- een zilveren sieraad uit de collectie Selected Jewelry van Hetjuwelenhuys.com uitzoeken. Je kunt kiezen uit ringen, kettingen, oorbellen, horloges nog veel meer. Je betaalt alleen de verzendkosten à €9,99. Heb je een sierraad van meer dan €75,- uitgezocht? Geen probleem je betaalt het bedrag boven de €75,- bij plus de verzendkosten. Kijk op ledenvoordeelfnv.nl voor de actievoorwaarden en profiteer!

Geldig t/m 31 december 2018.

THE SHOW: A tribute to ABBA

In 2019 is het exact veertig jaar geleden dat ABBA in Ahoy stond. Ter gelegenheid hiervan komt in april 2019 ‘THE SHOW – A tribute to ABBA’ exclusief naar Rotterdam. Meer dan zeventien jaar is deze spectaculaire ABBA tribute show nu op wereldtournee. Uiteraard komen alle megahits als Mamma Mia, Waterloo, Money Money Money en Dancing Queen aan bod. Als FNV-lid kan je nu met 40% korting naar de show van 4 april 2019. Kijk op ledenvoordeelfnv.nl voor de actievoorwaarden en bestel je tickets!

Je kunt t/m 28 februari 2019 tickets voor de show van 4 april 2019 met FNV-korting bestellen.

koffievoordeel_HR-1-300x76
Voordeel op Celeste d’Oro koffie

Kras biedt scherp geprijsde en uitstekend verzorgde vakanties aan. Boek als lid van de FNV voordelig een zonvakantie, rondreis, cruise, fly-drive, actieve vakantie, busvakantie, stedentrip of autovakantie. Je bespaart minimaal vijf procent op je vakantie met Kras. De korting kan oplopen tot wel twintig procent! Op voordeelvakanties-fnv.nl vind je daarnaast nog extra aanbiedingen met kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst twintig procent.

Naast een ruime keuze in groepsrondreizen, zonvakanties (ook met huurauto), cruises en autovakanties, vind je op de website ook: Weekendjes weg, culinair, wellness of theater, Busvakanties, Fiets- en wandelvakanties (actief), Singlereizen, Stedentrips en Individuele rondreizen.

Geldig t/m 31 december 2019.

Back To Top