skip to Main Content

FNV MOOI

De nieuwste haar- en
make-uptrends
Voor het najaar

Nederlandse Haarlijn

GNK
Beautiful Hair
is no Illusion

Nederlandse Haarlijn herfst/winter 2018/2019

Met de nieuwe Haarlijn zet de kapper dit najaar allerlei technieken in die een illusie lijken, maar het niet zijn! Magie lijkt een illusie, maar is volledig binnen handbereik.

Techniek
Zachte lijnen en veel lagen vormen de focus van Illusion voor vrouwen. Ook bij mannen wordt er gespeeld met lagen en diverse haarlengten. De gesneden of geknipte lagentechniek creëert veel stylingmogelijkheden: het haar kan zowel steil als met volume gedragen worden.

Stylingtip
Een volumepoeder bij de aanzet geeft stugheid en stevigheid en zorgt voor een kapsel met veel textuur!

Visagie
MUA Lydia Tan: “Bij deze look gaat alle aandacht naar het haar. Er gebeurt zoveel met de kniptechniek, de kleur en de styling, dat ik ervoor heb gekozen de make-up heel rustig te houden. De ogen hebben warme aarde- en rozetinten en de lippen zijn voorzien van een nude-kleur.”

Kleur
Transparante tinten en volle kleuren, koele en warme tinten: magische verbonden worden dit najaar gesmeden, tegenstrijdigheden komen samen in een nieuwe trend. Met de geraffineerde blendingpixel-techniek geef je om-en-om de haarplukken een donkere aanzet en een wat lichtere punt of een lichtere aanzet en een donkere punt. Hierdoor krijg je veel beweging en optische illusies in het haar.

Credits:
De Gezamenlijke Nederlandse Kappers
Fotograaf: Richard Monsieurs
MUA: Lydia Thann

Back To Top