skip to Main Content

FNV MOOI

FNV MOOI
Voordeelpartners

 

Als lid van FNV MOOI geniet je van mooie voordelen en kortingen bij diverse organisaties, onze voordeelpartners. Hieronder een overzicht van alle partners in het FNV MOOI Voordeelprogramma. Meer informatie vind je op fnvmooivoordeel.nl

De Administratie
De Administratie is al enkele jaren voordeelpartner van het FNV MOOI Voordeelprogramma. Zo verzorgen zij de boekhouding, de btw aangifte en de aangifte inkomstenbelasting voor een vaste prijs per maand aan vele FNV MOOI-leden. Speciaal voor leden van FNV MOOI zijn er 2 pakketten ontwikkeld: één waar je zelf boekt en één waar je alles uitbesteedt aan De Administratie. Indien je zelf boekt kan dit in het boekhoudprogramma van FNV MOOI. Houd je liever de gehele focus op je eigen bedrijf dan kun je er ook voor kiezen alles uit te besteden, De Administratie regelt dan alles voor je!

Meer informatie op deadministratie.nl of op fnvmooivoordeel.nl

Centrum voor Huid en Arbeid/Kapperspoli
Het centrum voor Huid en Arbeid/Kapperspoli is een gespecialiseerd diagnostisch centrum voor iedereen met werk gerelateerde eczeem klachten. Het eczeem zit meestal op de handen, maar kan ook uitbreiden naar armen en gezicht. Het centrum voor Huid en Arbeid verdiept zich vooral in de oorzaak van het eczeem en hoe je uitlokkende factoren zo veel mogelijk kan vermijden. Hierbij worden uitgebreide allergietesten gedaan. Het centrum voor Huid en Arbeid geeft onder andere adviezen in het juiste gebruik voor bijvoorbeeld handschoenen.

Meer informatie op huidenarbeid.nl of op fnvmooivoordeel.nl

Hairbutlers
Butlers BV heeft voor de kappers-branche de Hairbutler ontwikkeld. Een in hoogte verstelbare, vernieuwende en stijlvolle kappers trolley. Ontwikkeld mét de kappers en vóór de kappers met als doel een duurzame en ergonomisch verantwoorde kapperstrolley. Doordat de butlers in hoogte verstelbaar zijn, zal de werkhouding enorm verbeteren waardoor minder rugklachten optreden. Als lid van FNV MOOI krijg je 15% korting op alle bestellingen van producten van HairButlers inclusief gratis verzending bij bestellingen boven € 100.

Voor meer informatie op hairbutlers.com of kijk op fnvmooivoordeel.nl

Maxcamo
Maxcamo is een professionele groothandel in schoonheidsproducten voor pedicure, manicure, nagels, kappers en schoonheid. Maxcamo biedt alle leden van FNV MOOI een korting DAF (Direct Af Factuur) op het hele assortiment voor de uiterlijke verzorging voor alle aankopen via de website. Deze korting geldt ook op andere aanbiedingen en/of kortingen via de website.

Meer informatie op maxcamo-shop.nl of op fnvmooivoordeel.nl

Pika-Nails
Een perfecte gellak aanbrengen? Een mooie babyboomnagel maken? Alles weten over de nieuwe Russian Rubber Base Nail? Dan ben je bij voordeelpartner Pika-Nails aan het juiste adres! Pika-Nails is een opleidingscentrum & groothandel die je voorziet van zowel de juiste kennis als de juiste producten om de mooiste nagels te kunnen maken. Sinds Pika-Nails eerder dit jaar importeur werd van het nagelmerk Nail Artists zijn ook de carrièremogelijkheden bij Pika-Nails toegenomen.

Meer informatie op pika-nails.nl of op fnvmooivoordeel.nl

Tamara Bhagoe T&C Nails and More
Voordeelpartner DNA biedt alles op het gebied van nagelverzorging en nagelstyling. Er worden workshops en trainingen gegeven en producten verkocht.

Meer informatie op tamarabhagoe.nl of op fnvmooivoordeel.nl

Visavi
Uitgever Visavi heeft een breed aanbod van leerboeken voor de uiterlijke verzorging. Als uitgever staan zij in nauw contact met de verschillende branches binnen de uiterlijke verzorging. Ben je lid van FNV MOOI? Dan kun je gebruik maken van een aantrekkelijke korting bij de aanschaf van je producten en schoolboeken, variërend van minimaal 20 tot maximaal 35%.

Meer informatie op visavi.nl of op fnvmooivoordeel.nl

YellSL
Mariëlle Bastiaansen en haar team werken met het Deense merk “Djarling Hair” dat staat voor de veiligste techniek van haarverlenging en – vermeerdering met 100% natuurlijk haar van de allerbeste kwaliteit. Als lid van FNV MOOI krijg je 10% korting op het starterspakket inclusief de opleiding Hairwaeving Professional á €795,- ex. BTW. De opleiding omvat een opleidingsdag en meerdere terugkommiddagen. Je leert alle ins en outs om de meeste veilige methode van haarvermeerdering en verlenging perfect onder de knie te krijgen. Na de cursusdag kies je zelf Djarling Hair uit diverse kleuren met de bijbehorende benodigdheden.

Meer informatie op yellsl.nl of op fnvmooivoordeel.nl

Armanda Hesta/VMV Corporate en Personal Performance
Bij Armanda Hesta, VMV Corporate en Personal Performance, kun je diverse workshops en trainingen volgen om jezelf nog beter te presenteren en om het beste uit jezelf te halen. VMV biedt altijd 20% korting voor jou als lid van FNV MOOI op al haar opleidingen en workshops.

Meer informatie op thestylecoach.nl of kijk op fnvmooivoordeel.nl

Dunck / Leden­-voordeel FNV
Met Ledenvoordeel FNV profiteer je als lid van FNV MOOI van flinke korting op allerlei producten, diensten en uitjes. Zo ontvang je in 2018 heel het jaar exclusief voordeel bij Univé, Greenchoice, Kras, KwikFit, Ben, NHA, Plutosport, Matrabike en het Nibud. Naast de jaarvoordelen waar je heel het jaar gebruik van kunt maken, bieden we ook tijdelijke voordelen aan. Deze vind je op onze website ledenvoordeelfnv.nl. Je kunt je ook inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief, zodat je nooit een voordeel mist!

Meer informatie op ledenvoordeelfnv.nl of op fnvmooivoordeel.nl

JDO Academy
Voordeelpartner JDO Academy, opgericht door internationaal Haar & Make-up Artiest/Award-winnares Juliette den Ouden, verzorgt opleidingen voor iedereen die zijn of haar passie op het gebied van haarstyling en make-up (verder) wil ontwikkelen. Zowel voor starters als professionals! Bij JDO Academy kun je terecht voor Haarstyling & Make-up opleidingen, masterclasses en zelfs privé-trainingen. Alles wordt precies afgestemd op jouw unieke behoeftes. Bij JDO Academy wordt er op hoog niveau gewerkt en in kleine klassen van maximaal 8 à 9 leerlingen onder begeleiding van 2 docenten voor extra persoonlijke aandacht.

Meer informatie op jdo-academy.nl of op fnvmooivoordeel.nl

Pivot Point
Bij voordeelpartner Pivot Point willen ze je graag helpen om de best mogelijke kapper te worden. Doordat Pivot Point een familiebedrijf is dat productneutraal werkt, houdt zij de belangen van haar klanten in de gaten. Pivot Point wil geen producten verkopen, maar mensen opleiden. Van kappers tot leraren in hun partnerscholen; met hun opleidingsmethode verkrijg je een stevige basis om haarprofessional te worden.

Meer informatie op pivotpoint.nl of op fnvmooivoordeel.nl

Pro Duo
Pro-Duo is de groothandel voor de uiterlijke verzorging en biedt naast alle vakproducten en materialen een ruim educatieprogramma en inspirerende instore demo’s. Pro-Duo biedt leden van FNV MOOI korting op het gehele assortiment voor de uiterlijke verzorging, dus inclusief nagel-styling en beauty, trainingen en workshops. (Uitzondering hierop zijn op de zogenoemde koopmaandagen).

Meer informatie op pro-duo.nl of op fnvmooivoordeel.nl

Toonen Company
Voordeelpartner Toonen Company is hét bedrijf van de Tbag. De Tbag zit op je heupen, is handig maar ook modern en stoer. Bij Toonen Company kun je ook terecht voor allerlei leuke accessoires voor in huis, Sieraden4Life en kleding. Nieuw dit jaar is hun kapperskleding; bleachproof en haarvrij, een feestje om in te werken.

Meer informatie op toonencompany.nl of op fnvmooivoordeel.nl

Walking Trading International
Voordeelpartner Walking Trading International is een groothandel in verpakkingen en giveaways. Zij hebben veel nieuwe artikelen in hun assortiment, zoals geschenkpapier op rol, giftzakjes, giveaways en cadeaubonnen. Wil je een presentje meegeven aan klanten of relaties, dan helpt Walking Trading International je daar graag bij.

Meer informatie op walkingtrading.com of op fnvmooivoordeel.nl

Back To Top