skip to Main Content

FNV MOOI

De nieuwste haar- en
make-uptrends
Voor het najaar

Pearl Glam bij KIS

FLOOR KLEYNE
Pearl Glam

Natasja Keijzer heeft zich voor KIS door de schelp, het zandkorreltje en de oester laten inspireren. Unieke ‘juwelen’ met schitterende kleuren.

Parels
Oesters staan voor smaak, stijl, luxe, sensualiteit en romantiek. Heel soms, onder unieke omstandigheden en als alles op het juiste moment samenkomt, ontstaat uit een korreltje zand in de schelp van de oester een schitterende parel. Een prachtig sieraad voor iedereen die het mag dragen. Parels zijn door hun mooie glans en lichtspel een inspiratiebron voor jong en oud. Het explosieve kleurenspel is een mysterie voor het oog dat bij de minste verandering van lichtinval lijkt te veranderen. De schelp, het zandkorreltje en de oester werken allemaal samen om de parels te doen laten ontstaan.

Het idee
Kapper, product en klant werken ook samen om tot unieke creaties te komen: pareltjes van kapsels met schitterende kleuren die veranderen door lichtinval, uniek zijn, altijd smaakvol en met een ongrijpbare glans.

Visagie
MUA Lydia Thann: “Bij deze collectie ligt de focus op de ogen met een mooi kleurenspel in zwart en koele roze-, grijs- en bruintinten, passend bij de parellook. Onder de ogen heb ik een dikkere lijn aangebracht, die de oogkleur nog intenser maakt. De huid is rustig gehouden, maar de jukbeenderen zijn wel voorzien van een mooie blos. Op de lippen heb ik gewerkt met kleuren die de haarkleur versterken: rood-, roze- en paarstinten.”

Credits:
Haar & Styling: Natasja Keijzer
Fotograaf: Richard Monsieurs
MUA: Lydia Thann

Back To Top