skip to Main Content

FNV MOOI

De nieuwste haar- en
make-uptrends
Voor het najaar

 

KIMM KOFFIJBERG
Onderstrepen van identiteit

Het onderstrepen van een identiteit
Kimm Koffijberg kijkt bij het inzetten van kleur- en kniptechnieken vooral naar wat bij iemand past om op die manier de identiteit te onderstrepen. De trends zijn hierbij ondergeschikt. Uit de nieuwe collectie van Kimm zijn twee modellen gekozen en uitgelicht.

Model Cheyenne
Kimm: “Cheyenne kwam voor een identiteitsverandering. Ze is net afgestudeerd en gaat het bedrijfsleven in. Haar zachte, lieve uitstraling kon een krachtige coupe gebruiken.”

Make-up model Cheyenne
Hairstyliste en visagiste Chantal van ‘t Hoff: “Ik heb de make-up rustig gehouden. Voor meer diepte in haar oogopslag heb ik een schaduw gecreëerd met aardetinten. Verder zijn de wenkbrauwen aangezet.”

“Ik heb gekozen voor een bob met een korte pony. Qua kleur is het eenvoudig gehouden met een donkertint. Een egale kleur van aanzet tot punten geeft een volle kleur en veel glans. Ik heb geen highlights geplaatst om de balans te behouden.”

  • De gelaagdheid in het kapsel geeft zachtheid.
  • Cheyenne heeft een koele huidstint en daar sluit een mokka of chocolade haarkleur goed op aan.
  • Kies bij een warmere huidstint bijvoorbeeld voor goud of koper.


Bekijk het filmpje van Cheyenne hier

Model Sjors
Kimm: “Steeds meer mannen staan open voor het kleuren van het haar. Sinds de opkomst van barbers, zijn ze meer bezig met hun uiterlijk. Sjors heeft een sterke krul. De koele highlights maken het kapsel minder massief. Over het haar is een zilveren toning gezet, passend bij de huidstint. Het haar is aan de zijkanten technisch geknipt voor een mooi verloop in de vollere bovenpartij. Hij kan de krul zowel naar voren als naar achteren dragen.”

  • Houd bij mannen de haarkleur natuurlijk.
  • Voeg niet te veel warmte toe, tenzij de man een statement wil maken.

Credits:
Team Koffijberg Hairdressers
Model Cheyenne via Dutch Casting

Back To Top