skip to Main Content

MOOI vertelt

De cursus boekhouden

basis van de MOOI Academie

 

Als professional wil jij je natuurlijk blijven ontwikkelen, je verder verdiepen in actuele ontwikkelingen en op de hoogte blijven van de laatste trends in jouw vakgebied. Daarom heeft FNV MOOI de MOOI Academie opgezet waarbinnen een pakket aan cursussen en trainingen is opgenomen om jou hierbij te helpen. Het aanbod is deels vakinhoudelijk voor alle vakgebieden, maar er zijn ook trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling en cursussen speciaal voor (aankomende) ZZP’ers. Eén hiervan is de cursus boekhouden – basis.

Grip op je financiële administratie
De cursus boekhouden – basis is ontwikkeld voor (startende) ZZP’ers die kennis willen op doen en grip willen krijgen op hun financiële administratie en aan de slag willen met het FNV MOOI Boekhoudpakket. Tijdens de cursus worden de beginselen van het voeren van je eigen administratie behandeld en leer je werken met het boekhoudprogramma waarin voor de kappers het aangepaste BTW tarief is opgenomen. Dit boekhoudprogramma is speciaal ontwikkeld voor professionals in de uiterlijke verzorgingsbranche en is gemakkelijk en overzichtelijk mee te werken.

Met het programma kun je bijvoorbeeld ieder kwartaal eenvoudig je btw-aangifte doen, inzicht houden in je resultaten en je klantgegevens, een balans opmaken en je kilometer- en urenregistratie bijhouden. Ook is het mogelijk om meerdere kostenplaatsen aan te maken zodat je onderscheid kunt maken tussen verschillende soorten opbrengsten en bijbehorende kosten, bijvoorbeeld als je verschillende behandelingen aanbiedt. Ook dat is een van de voordelen van het programma voor jou als professional in deze branche.

Ook eenvoudig en inzichtelijk boekhouden?
De cursus boekhouden – basis wordt een aantal keer per jaar gegeven bij de MOOI Academie in Utrecht. Er wordt gewerkt in kleine groepen zodat er ruimschoots tijd en aandacht voor jou als cursist is. Houd de website van de MOOI Academie in de gaten voor de cursusdata of meld je alvast vrijblijvend aan voor de volgende datum en ontvang bericht zodra de nieuwe datum bekend is.

Na het volgen van de cursus boekhouden – basis en met het FNV MOOI Boekhoud­pakket wordt het voeren van je administratie eenvoudig en inzichtelijk. Al vele enthousiaste cursisten en gebruikers gingen je voor!

De Belastingdienst heeft bij de totstand­koming van dit pakket meegekeken.

Ben jij werknemer kapper en je overweegt ZZP’er te worden en bent daarom geïnteresseerd in deze cursus?
Vraag dan een arbeidsmarktvoucher aan en je krijgt de cursus voor niks.

Het FNV MOOI Boekhoudpakket is niet los verkrijgbaar maar ontvang je, voorlopig nog, gratis bij de cursus boekhouden – basis van de MOOI Academie.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de MOOI Academie, de cursus boekhouden – basis of over het FNV MOOI Boekhoudpakket? Neem dan contact met ons op via info@fnvmooi.nl of bel 030-2314221.

Back To Top