skip to Main Content

FNV MOOI

Haarmodelijn
Zomer
2019

EARTH

 

GNK
EARTH

Duurzaam, eerlijk en eenvoudig
De basis van een trendy look is een puur, perfect geknipte of gesneden kapsel waarvoor je een minimum aan stylingproducten nodig hebt en de kleuring mooi is door zijn eenvoud. Ook deze collectie heeft een boodschap: het is goed om bewuste keuzes te maken en aandacht te besteden aan duurzaamheid, recycling en eerlijke productie.

Kleuren van de aarde
Bewuste keuzes maken: dat geldt ook voor de kleuringen die je terug vindt in de collectie EARTH. Geen kunstmatig aandoende trendkleuren, maar mooie, volle en rijke tinten. Van zandachtig blond tot zacht perzik en van een lichte framboos tot warm karamel.

Kniptechniek en styling
De kapsels focussen op een natuurlijke valling met aandacht voor vorm, textuur en techniek. Hierdoor hebben de coupes niet veel styling nodig om goed te vallen. Voor een wat meer glamour-uitstraling, heb je voldoende aan een minimum van kwalitatief duurzame producten.

Visagie
MUA Lydia Thann: “Aardetinten vormen de EARTH-collectie, ook in de make-up. Oranje-, bruin- en zachte rood- en rozetinten omlijsten het gezicht. Het geheel geeft een rustige uitstraling, in lijn met de coupes en outfits. Eyeliner in zwart of bruin en een vleugje mascara mogen hierbij niet ontbreken.”

Credits:
Haarmodelijn voorjaar – zomer 2019
Fotograaf: Richard Monsieurs
MUA: Lydia Thann

Back To Top