skip to Main Content

FNV MOOI

Haarlijnen &
visagietrends

People behind the
Mirror

 

INTO THE WOODS
“And in the woods
I go, lose my mind
and find my soul.”

Collectie met een boodschap
De sprookjesachtige collectie van People Behind The Mirror heeft een duidelijke boodschap: een sterke persoonlijkheid is belangrijk wil je in de wereld van tegenwoordig nog dicht bij jezelf blijven. Maak een statement naar de buitenwereld met een duidelijk kapsel en een voor jou kenmerkende kleur.

Kniptechnieken

Rock & Roll Men Fade-techniek
Eerst is een sterke lijn geknipt in de zij- en nekpartij, daarna is het haar ‘kam-op-schaar’ opgeknipt. De lok is asymmetrisch geknipt.

Curtain Fringe
De pony is terug, met een knipoog naar Charlie’s Angels zijn alle haren naar voren gekamd en om het gezicht in lagen geknipt. De pony is in een driehoek afgedeeld en uithollend geknipt.

Dandy Men
Het bovenste haar is in gelijke lagen geknipt met een volle, massieve pony. De nekpartij is soft ingeknipt.

Vrouwen
De zij- en achterpartij zijn in toenemende lagen geknipt. Het bovenste haar is in korte gelijke lagen geknipt. De kruinpartij is extra kort ingeknipt en de pony recht en massief.

Visagie
MUA Lydia Thann: “De visagie is afgestemd in dezelfde kleurnuances als het totaalbeeld van haar en kleding. Brons-, koper-, bruin-, rood- en oranjetinten benadrukken de warmte van het gezicht. Turquoise- en groentinten in grafische vormen op de ogen zorgen voor een accent en een mooi samenspel in het kleurengamma. Het gezicht is vormgegeven door een afwisseling van mat en glans.”

Credits:
Haar: Bert de Zeeuw & Creative Team People Behind The Mirror
Fotografie: Ivo de Kok
Make-up: Lydia Thann
Styling: Annet Veerbeek
Modellen: Why models / Tutti models
Producten: Redken

Back To Top