skip to Main Content

FNV MOOI

Haarlijnen en
visagietrends

Kis

 

KIS
Nouveau Riche,
a Royal Collection

Krachtig, rijk en uitbundig
KIS brengt een collectie vol klasse en uitstraling voor een krachtige, rijke en uitbundige stijl die teruggrijpt naar eeuwenoude koningshuizen. De collectie onderstreept de persoonlijkheid en laat zien wie je bent en waar je voor staat: dapper, onverschrokken, nobel en doordrenkt van traditie. De coupes staan voor de nieuwe ‘selfmade’ rijken, trendsetters en -volgers. Degenen die de nieuwe tradities maken: de nieuwe royalty. Zonder blauw bloed, maar met evenveel macht, uitstraling en power.

Kleur en coupes
Nouveau Riche, a Royal Collection is doordrongen van kleur en strakke coupes die karakter, power en individualiteit samensmelten tot dé perfecte look. Unieke styling gecombineerd met krachtige kapsels die tot de verbeelding spreken en een sfeer creëren van eeuwenoude macht in een hedendaags jasje. Kleuren die sprankelen als koninklijke diamanten. Kapsels die precies uitstralen wie jij wilt zijn.

“Zonder blauw bloed,
maar met evenveel
macht, uitstraling en
power. ”

Credits:
Haar: Natasja Keijzer
MUA: Lydia Thann
Fotografie: Richard Monsieurs
Styling: Julia Muller

Visagie
MUA Lydia Thann: “Krachtige kapsels worden versterkt met krachtige make-up: omlijnde ogen in donkere kleuren, shapes met perziktinten en highlights, aangezette wenkbrauwen. Het geheel krijgt hiermee een koninklijke allure met een glamour uitstraling. De hele make-up heeft een golden glow gekregen om het Royal effect van een puur en luxueus gevoel te bereiken. Chic classy en oppervrouwelijk!”

Back To Top