skip to Main Content

Must-reads:

deze boeken
wil je lezen!

Tegenwoordig zijn er tal van boeken waar je als professional iets van op kunt steken. Welke boeken zijn interessant voor jou als beauty professional?

 

Good Business

Auteur Markward van der Mieden claimt dat het succes van bedrijven steeds meer wordt bepaald door de mate waarin zij een positieve impact maken op het leven van klanten, medewerkers en de maatschappij. Het boek focust op ‘hoe je het goed kunt doen door goed te doen’ én – niet onbelangrijk – hoe je daarmee winst maakt.

Door met jouw salon, studio of praktijk een positieve impact te maken, speel je in op de wens van mensen om gezond, gelukkig en betekenisvol te leven. Je onderscheidt je door jouw positieve impact. Als je je nu afvraagt ‘leuk, maar hoe dan’, dan is dit boek een aanrader, ook als je geen ZZP’er bent. Wie weet breng jij jouw baas wel op een gouden idee!

Visual-storytelling_vrijstaand-209x300
Opvallen met visual storytelling in 60 minuten

Storytelling is ‘hot’, maar als je wilt dat je verhalen op social media gelezen worden heb je méér nodig dan alleen woorden. Met beeld trek je de aandacht en neem je de lezer mee in je verhaal. Vincent Andriessen legt in dit boek uit hoe video, animaties en infographics jouw teksten versterken. Wil jij meer succes met jouw online communicatie? Na het lezen van dit boek, dat je in 60 minuten uitleest, verras jij iedereen met jouw content.

FNV MOOI mag van Uitgeverij Haystack 5 exemplaren van ‘Visual storytelling’ verloten onder leden van FNV MOOI.

Het is grijs en het schijt op je kop

Ga jij soms met buikpijn naar je werk omdat je je baas of salonmanager niet uit kunt staan? Auteur Bart Groothuis beschrijft in zijn boek herkenbare stereotype managers die een verkeerde manier van leidinggeven hanteren. Ze hebben vaak geen idee hoe groot hun soms negatieve impact op hun medewerkers is. De titel verwijst naar de zeemeeuwmanager, die schreeuwend aan komt vliegen, je opzadelt met zijn of haar problemen en vertrekt zonder te helpen. Bart beschrijft hoe je vreselijke bazen overleeft. En als je het aandurft: geef het boek dan door aan je baas of salonmanager, zodat die zijn of haar leven kan beteren.

FNV MOOI mag van Uitgeverij Haystack 10 exemplaren van ‘Het is grijs en het schijt op je kop’ verloten onder leden van FNV MOOI.

Back To Top