skip to Main Content

FNV MOOI

Zomer op je nagels

 

Steel de show!
Met de zomercollectie van essie waan je je op een cruiseschip of met je voeten op een zandstrand. Mintgroen, koraalroze, vurig oranje, zacht beige, blauwgroen en marineblauw: de nieuwste eyecatchers waarmee je gegarandeerd de show steelt. Zelfs in een regenachtig Nederland heb jij de zomer in je bol!

www.essie.nl

Bespaar tijd in de salon
Master Gel is de nieuwste innovatie van ProNails die je tijd gaat besparen. De zelfegaliserende 3-in-1 LED/UV-gel met lage viscositeit garandeert een sterke  aanhechting op de natuurlijke nagel en zorgt voor een onberispelijke glans na  uitharden. Je kunt de gel dun aanbrengen om natuurlijk ogende nagels te creëren  en gebruiken voor verlengingen op sjablonen bij normale tot sterke nagels. Met de ProNails Master Drop-techniek – je hoeft niet meer te vijlen na uitharden – bespaar je tot 30 minuten tijd. De Master Gel komt in vier kleuren: Clear, French White, Milky Pink en Nude.

www.pronails.nl

Pronails_Master_Groep

FNV MOOI mag van Beauty XL drie keer deelname aan de CND SHELLAC Workshop verloten onder leden t.w.v. € 35,00. Tijdens de workshop leer je werken met CND SHELLAC. Data en locaties in overleg.

Elegant nude
Vrouwelijk, chic en elegant: de nieuwe Nude Collectie van CND boost je zelfvertrouwen en geeft je nagels een prachtige glans. Kies voor Unearthed, een sexy granieten grijstint met een scherp randje, Unmasked, een gedempte kopertint, Unlocked, een verfijnde romige tint, of Uncovered, een op de huid afgestemde tint. De Nude Collectie is beschikbaar in SHELLAC Power Polish (Gel Polish-behandeling) en VINYLUX Weekly Polish (voor thuisgebruik).

www.beautyxl.nl

2017-NUDE_VINYLUX-POP-DISPLAY_FINAL
Back To Top