skip to Main Content

FNV MOOI

Haarlijnen en
Make-uptrends
Voor de zomer

L’ANZA & KINKI

 

L’ANZA

Beauty is
Harmony

Trend in levensstijl

“Niet het kapsel is het uitgangspunt, maar de persoon die eronder zit,” zegt Creative Director Natasja Keijzer. “Met een look onderstreep je een stijl. We zien niet zozeer een haartrend, maar een trend in levensstijl. Mensen leven bewust, letten op hun voeding, doen aan yoga, zorgen voor balans. Door je klant een coupe en kleur te geven waarmee zij zich één voelt, maak je de vertaalslag naar het haar. Harmony is True Balance.”

1

Twee kleurtechnieken

Shape and Balance:
bovenop een ingetogen tint met daaronder opvallende Hidden Colors, die je tevoorschijn tovert zodra je het haar opsteekt. Met de nieuwe opbrengtechniek Hairbrush spuit je de kleuren speels in het haar.

2

Curls and Color:
voor vrouwen die hun jolige krullen willen accentueren, maar het haar soms ook graag strak en steil dragen.

Make-up
MUA Lydia Thann: “De make-up versterkt de haarkleuren. Elke look heeft een andere accentkleur op de ogen. Verder is er een mooie matte basis met higlights en zachte tinten, zodat de oogmake-up er uitspringt. Nudekleurige lippen maken het plaatje af.”

Haar en Styling:
Natasja Keijzer
Visagie:
Lydia Thann
Fotografie:
Richard Monsieurs

Daarnaast is er de korte look:
een krachtige coupe met zwaardere lijnen en een duidelijk kleuraccent in de pony. Voor zelfbewuste vrouwen met een sterke persoonlijkheid.

KINKI

Because we are
NOT SO
UNIFORM

after all

HAIR Sebastian buiting

HAIR Casper Wigbels

Do’s:
• Koele, matte legergroen- en bruintinten.
• Combinatie mat en glans.

Fotograaf:
Dennis van Akkeren
MUA:
Agatha Dirks
Styling:
Isabell Schulz
Concept:
Casper Wigbels

Make-up
MUA Agatha Dirks: “Het thema van de shoot was officiers die net uren waren ondervraagd. Mij leek zo’n ondervraging vooral in hete, nauwe ruimtes af te spelen, dus de make-up hoefde niet te netjes en mocht juist heel rauw zijn. Afgestemd op het haar en de outfits heb ik vooral koele, matte legergroen en bruintinten gebruikt. Om het contrast met mat te versterken heb ik veel glans aangebracht. De oogschaduws zijn geplaatst bij het traangootje, de kohl is uitgelopen en het lijkt alsof er modder op het gezicht zit; hebben ze gehuild, zijn ze moe na uren ondervraging, hebben ze het warm?”

HAIR Jeske de Corte
Back To Top