skip to Main Content

Must-reads:

deze boeken
wil je lezen!

Tegenwoordig zijn er tal van boeken waar je als professional iets van op kunt steken. FNV MOOI heeft alvast een selectie voor je gemaakt.

 

Geld verdienen met jezelf

Ben je in loondienst bij een salon en twijfel je om voor jezelf te beginnen? In dit boek geeft auteur Tony de Bree gouden tips en regels om succesvol te ondernemen en genoeg te verdienen door te doen waar je goed in bent.

Ontdek hoe je verschillende inkomstenbronnen aan kunt boren en profiteer van alle concrete ideeën waarmee je direct aan de slag kunt. Ruil je stress in voor vrijheid!

google_analytics
Google Analytics in 60 minuten

Heeft jouw salon een website maar heb je geen idee wat voor bereik je hebt of wie je site bezoeken? Met dit boek ontdek je hoe je de statistieken van Google Analytics kunt vertalen naar concrete verbeteringen voor je website.

Met Analytics kun je veel meer doen dan alleen bezoekers tellen. Informeer jezelf snel en grondig en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Egostrippen

Elke dag neem je verschillende rollen aan op je werk, thuis en bij je vrienden. Je probeert het iedereen naar de zin te maken, maar word je daar nu echt blij van? Het advies van auteur Rick van Asperen: stop met toneelspelen en ontdek waar je warm voor loopt.

Strip je ego: richt je voortaan op wat jou beweegt en wat je diep in je hart wilt. Rick heeft als trainer en coach duizenden mensen begeleid bij het ontdekken van hun eigen, unieke drijfveren. Jouw beurt!

Back To Top