skip to Main Content

FNV MOOI

Haarlijnen en
Make-uptrends
Voor de zomer

KIS & BERT DE ZEEUW, FABIËNNE VAN DER HEIJDEN & CREATIVE TEAM PEOPLE BEHIND THE MIRROR

 

KIS

Flawless

Natasja Keijzer: De vrouw achter Flawless is het type dat perfectie nastreeft. Dit zie je in alles terug: levensstijl, eetpatroon en uiterlijk. Ook haar haar – of het nu lang, halflang of kort is – is tot in de puntjes verzorgd. Een perfecte coupe met een kleurcombinatie die hier vlekkeloos op aansluit. De kleuren die centraal staan zijn spoiled pink, high blue en glamour purple. Tinten die perfect passen in het hedendaagse straatbeeld. Intens en tegelijk ingetogen, voor de zelfverzekerde vrouw.”

Make-up
MUA Lydia Thann: “Bij KIS heb ik gekozen voor een wat meer grafische look met scherpe wenkbrauwen en donker omrande ogen. Scherpe highlights en donkere shapes zorgen voor een pittige crispy look.”

Haar en Styling:
Natasja Keijzer
Visagie:
Lydia Thann
Fotografie:
Richard Monsieurs

BERT DE ZEEUW, FABIËNNE VAN DER HEIJDEN
& Creative Team People
Behind The Mirror
WEST-END BOYS 

De look
Creëer een eigen stijl en maak een statement, zonder dat het te bedacht is. ‘Men will be men’ maar wel met een eigen, unieke touch. Strakke contouren en nonchalante lokken. Opgeknipte nekpartijen met langere lokken in de bovenpartij. Opvallend is de korte kruin die de look ruig maakt.

Haar:
Bert de Zeeuw, Fabiënne van der Heijden & Creative Team People Behind The Mirror
Fotografie:
Ivo de Kok
Make-up:
Lydia Thann
Styling:
Annet Veerbeek
Modellen:
Why models
Producten:
Redken

Make-up
MUA Lydia Thann: “Ik heb bij deze look geschaduwd en geshaped. Hierdoor krijg je het effect van een oud schilderij. Dit versterkt de dandy retro look.”

Back To Top