skip to Main Content

FNV MOOI

Voordeel

Als lid van FNV MOOI geniet je van veel voordelen zoals: dit magazine MOOI LIJFSTIJL, regelmatig nieuwe brochures en boekjes op het gebied van werk en inkomen bijvoorbeeld over zwangerschap en over ziek zijn, je kan je loonberekeningen laten maken, je krijgt juridisch advies en ondersteuning op het gebied van werk en inkomen. FNV MOOI biedt leden ook kortingen op bijvoorbeeld producten en trainingen voor je vak, korting op verzekeringen tot kortingen op kleding, onderhoud aan je auto en vakanties. Er is voor ieder wat wils. Leerlingen/werknemers en ZZP’ers vinden hier verbreding en verdieping in het vak en ondersteuning bij het ondernemerschap. FNV MOOI blijft ook in 2018 de voordelen voor leden verder uitbreiden. Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, ­stuur dan een mailtje naar info@fnvmooi.nl onder vermelding van je naam, lidnummer en e-mailadres.

Kijk ook op www.fnvmooivoordeel.nl voor meer informatie over de voordelen en hoe je in aanmerking komt voor de korting.

Kijk voor deze en andere aanbiedingen op www.fnvmooivoordeel.nl en www.ledenvoordeelfnv.nl

 

Extra voordelig naar WILDLANDS

Zin in een avontuurlijk dagje uit? Ga op ontdekkingsreis in WILDLANDS en maak een wereldexpeditie in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen in de jungle, de savanne en het poolgebied. Geniet bovendien van een heerlijk ambachtelijk ijsje!

Geldig van 1 juni t/m 30 september 2018.

12,5% korting bij DeOnlineDrogist.nl

In de maanden juni, juli en augustus bestel je al je drogisterij-artikelen extra voordelig bij DeOnlineDrogist.nl. Deze grootste online drogist van Nederland heeft een ruim assortiment en bovendien worden bestellingen vanaf € 20,- gratis bezorgd. Heb je productadvies nodig, of hulp bij een gezondheidsklacht? Het team gediplomeerde drogisten staat elke dag gratis voor je klaar!

Geldig van 1 juni 2018 t/m 31 augustus 2018.

DOD_Logo__V2016_klein
zaans-museum-logo_klein
Tweede kaartje gratis voor het Zaans Museum, inclusief kleine attentie

Het Zaans Museum neemt je mee naar een wereldberoemd stukje Holland. Het Holland van de molens, groene houten huizen, industrieën en Nederlandse iconen als Albert Heijn en Verkade. Middenin het Zaans Museum vind je de Verkade Experience, een chocolade- en koekjesfabriek uit het begin van de twintigste eeuw, waar de geschiedenis tot leven komt. Bezoek het Zaans Museum en ontvang het tweede kaartje gratis, incl. leuke attentie!

Geldig van 1 juni t/m 31 augustus 2018.

Back To Top