skip to Main Content

FNV MOOI

Sheryl Djadoenath

NAGEL TRENDS
Najaar 2019

 

Sheryl Djadoenath

Vind je schilderen met ecoline verf leuk? Dan zijn de Color Drops, ook wel Aqua Colors genoemd echt wat voor jou. Met deze waterdunne gekleurde vloeistof kun je prachtige marble designs en fadings maken. Op een witte ondergrond komen de kleuren het beste naar boven.

Welkom herfst met je mooie warme kleuren, welkom nieuwe intens donkere kleuren. Dit najaar zien we veel metallic kleuren. Deze metallic kleuren zijn vooral in de rode, blauwe en paarse tinten helemaal trendy.

Ook leuk om een combinatie set te maken met één van de nieuwe najaarskleuren en Aqua Colors. Hier op de foto zichtbaar met een Blauwe Metallic Kleur.

Trend: Nude met parelmoer glans!
Lang leve de nudetinten, elk seizoen zijn ze er weer. Als je het mij vraagt blijven de ‘nudes’ altijd een trend. Het is ook altijd goed en past overal bij. Let wel op, niet elke nudetint past bij elke huidskleur. Een nudetint kan ook wegvallen bij de huid of de huid er minder ‘levendig’ uit laten zien. Houd de kleur bij de huid van de hand om dit te controleren. Echt een trendy nude dit najaar is de nude met een parelmoer glans.

Sheers by Seduction
Deze semi-transparante Gelpolish kleuren zijn speciaal ontwikkeld voor klanten die hun natuurlijke nagels een zweempje kleur willen geven en tegelijkertijd ook willen verstevigen. Ieder heeft zijn favoriete kleur!

Probeer deze semi-transparante Gel­polishes ook eens in combinatie met een French Manicure voor een natuurlijk en zacht resultaat.

www.magneticnaildesign.com

Je leest het al, de effen tinten maken plaats voor metallic­kleuren en parelmoerglans. Een tijdje zagen we dit wat minder. Hierbij heeft wel de Matte topcoat zijn trend doorgezet. Nu is er een Extreme Matte Topcoat die alle kleuren van totale glans ontziet. Waar 2 jaar terug alleen de jongere generatie hier om vroeg, is nu ook de ‘oudere’ generatie overtuigd van de ‘Mat look.’ Op de foto is de mat look als nail art gebruikt op 2 nagels. Dit biedt onwijs veel mogelijkheden!

“Okergeel speelt een belangrijke rol bij kleding dit najaar.”

Rocking Metallics
Hou jij meer van een metallic glans dan zijn de Rocking Metallics voor jou!

Purple Beatle | 103392
Chuck Berry | 103393
Presley Blues | 103394

www.magneticnaildesign.com

Ook dierenprints blijven we zien en wordt Nail Art toegepast op vaak maar 2 of 4 nagels van de totale set.

Okergeel speelt een belangrijke rol bij kleding dit najaar. Ook leuk om bij de nagels de okerkleur toe te passen. Hier gebruikt op een nude ondergrond. Met een Spidergel (ook wel Fast Liner Gel genoemd) wordt nail art gemaakt. De rubberachtige zwarte gekleurde gel is stroperig van structuur en geeft je de mogelijkheid om supersnel hele dunne lijntjes mee te maken voor een leuk effect.

Back To Top