skip to Main Content

MOOI vertelt

De voordelen
van de voordeel-
­partners als lid
van FNV MOOI

Het is alweer een paar weken geleden en wij kijken met veel plezier terug op de 10e editie FNV MOOIDag die op 7 oktober plaats vond. Met een ruime 8 als eind cijfer van jullie kunnen wij zeggen dat ook dit jaar weer een geslaagde editie was. Naast de vele Look & Learns en Masterclasses die te volgen waren zijn er ook twee hele belangrijke momenten geweest op de MOOIDag zowel voor jullie als voor FNV MOOI. FNV MOOI heeft er namelijk weer twee voordeelpartners bij! Er werd geproost en de contracten werden getekend.

Jouw voordeel
FNV MOOI biedt voordeel aan de leden. Van kortingen op producten en diensten voor je vak tot kortingen op vakanties. Ook zijn er voordelen voor verbreding en verdieping in je vak en het ondernemerschap. Er is dus voor ieder wat wils. FNV MOOI blijft de voordelen voor leden verder uitbreiden.

Nieuwe voordeelpartners
Met trots kunnen wij zeggen dat BeautyXL en de Mari Academy nu ook onderdeel zijn van het FNV MOOI voordeelprogramma. BeautyXL is de officiële importeur van het Amerikaanse nagelproductenmerk CND voor de Benelux. BeautyXL is op de hoogte van de nieuwste trends en werkt enkel samen met docenten die hun vak verstaan en veel ervaring hebben en werkzaam zijn in de praktijk. Ze weten dus precies wat jij nodig hebt om verder te groeien. Hun lesmateriaal krijgt jaarlijks een update zodat je werkt met  actuele lesstof. Als lid van FNV MOOI krijg je korting van 10% op het assortiment vanuit BeautyXL en 10% korting op trainingen vanuit de Beauty-opleidingen (m.u.v. de vakopleidingen). Als er ‘deals’ zijn tijdens beurzen, krijg je als lid van FNV MOOI 5% extra korting op de deal, dus totaal 15%.
Exclusief voor jou als lid van FNV MOOI geeft Mari Academy een korting van 15% (ex. btw) op de gehele opleiding: haar, make-up of allebei. De bekende make-up artist en hairstylist Mari van de Ven heeft zijn eigen Haar- en Visagie opleidingen. Je leert alle technieken die Mari zichzelf eigen heeft gemaakt gedurende zijn carrière en je krijgt volop tips en trics, zodat je na het succesvol afronden van deze opleiding klaargestoomd bent voor het werkveld, als visagist of haarstylist. Als voorproefje van wat je leert op de Mari Academy kun je je ook inschrijven voor de Masterclass avond op 4 november ‘Hands on met Mari’ in zijn Haaratelier in Den Bosch.

Je gaat praktisch met je model aan de slag en krijgt tips van de meester! Speciaal voor jou als lid tegen een gereduceerd tarief van € 150,-.

Ook krijg je als lid van FNV MOOI korting op materialen en/of producten. Deze korting varieert van 15 tot 40%. Mooi toch?

Gebruik maken van deze MOOIe voordelen van onze nieuwe voordeelpartners? Kijk op fnvmooi.nl/inschrijfformulier-mooi-academie of stuur een e-mail met je naam en lidnummer naar info@fnvmooi.nl. Voor het gehele overzicht van de voordeelpartners kan je een kijk nemen op fnvmooi.nl/voordeel-partners.

Ledenvoordeel FNV
Behalve voordelen die alleen voor leden van FNV MOOI gelden, zijn er ook voordelen die voor vrijwel alle leden van FNV gelden. Met Ledenvoordeel FNV profiteer je als FNV-lid van flinke kortingen op allerlei producten, diensten en uitjes. Op de website www.ledenvoordeelfnv.nl kun je je als lid van FNV MOOI eenmalig registreren met je lidnummer en de naam van de bond (FNV MOOI). Na het aanmaken van een account kan je inloggen met je eigen e-mailadres en wachtwoord waarna je kunt profiteren van MOOIe tijdelijke acties en doorlopende kortingen van het programma Ledenvoordeel FNV. Zo kun je in 2019 o.a. profiteren van korting bij Univé, Kras, Ben, Greenchoice en Kwik-Fit.
MOOI toch?

In memoriam: Ella Vogelaar
Ella Vogelaar, de grondlegger van de huidige cao kappers is overleden.

8 oktober bereikte ons dit droevige bericht.

Ella startte haar carrière bij de onderwijsbond en was van 1994 tot 1997 vicevoorzitter van de FNV. Ella zette zich volledig in voor het verbeteren van de positie van vrouwen op de arbeidsmarkt en binnen de vakbeweging. Ella werd minister in het kabinet Balkenende 4 en was in 2019 interim-voorzitter van het bestuur van de ANKO. In die hoedanigheid legde zij contact met de voorzitter van ons, Marga Patijn. Ella vond het lang genoeg geduurd hebben dat FNV MOOI niet mee tekende met de ANKO voor een kappers cao. Het duurde maar drie maanden voor er een verbeterde cao voor kappers werd afgesloten waar ook de leden van FNV MOOI weer ja tegen konden zeggen.

Ella bedankt.
FNV MOOI wenst haar naasten veel sterkte met dit verlies.

Ontwikkelen met voordeel
FNV MOOI vindt het MOOI als je je blijft ontwikkelen. De MOOI Academie biedt verschillende cursussen en trainingen aan waarmee jij je kan blijven ontwikkelen. Deze cursussen en trainingen zijn deels vakinhoudelijk, maar ook gericht op persoonlijke ontwikkeling en er zijn cursussen speciaal voor (aankomende) zzp’ers. Dit jaar helemaal speciaal, omdat er ook vervolgcursussen zijn van onze masterclasses van Mariëlle Bastiaansen, Mary de Haard en Mari van de Ven. De vervolgcursus van Mari van de Ven vindt plaats in zijn salon Het Haaratelier, waarbij je zelf met je model aan de slag gaat. Mari bespreekt alle nieuwe trends op het vlak van haar en make-up, je kunt hem alles vragen over technieken, looks en je gaat aan de slag. De MOOI Academie biedt een geselecteerd aanbod aan cursussen en trainingen die in de branche verzorgd wordt door gerenommeerde partijen. Leden van FNV MOOI profiteren daarbij van voordelen zoals flinke kortingen. Kijk voor het aanbod van de MOOI Academie en inschrijving op fnvmooi.nl/fnv-mooi-academie.

MOOI als je je blijft ontwikkelen.

Mede mogelijk gemaakt door:
SFK Sociaal Fonds Kappers voor Opleiding en Ontwikkeling

Back To Top