skip to Main Content

FNV MOOI

FNV MOOI
Voordeelpartners

 

Wil jij je blijven ontwikkelen, je zelf of je bedrijf, ben je op zoek naar de juiste cursus of ben je op zoek naar lesmateriaal, een boekhoudprogramma, kijk dan ook eens in het voordeel programma van FNV MOOI. Hier vind je partijen waar je als lid korting krijgt.

Als lid van FNV MOOI geniet je van mooie voordelen en kortingen bij diverse organisaties, onze voordeelpartners. Hieronder een overzicht van alle partners in het FNV MOOI Voordeelprogramma. Meer informatie vind je op fnvmooivoordeel.nl

Nieuw dit jaar:


BeautyXL

Beauty XL is de officiële importeur van het Amerikaanse nagelproductenmerk CND voor de Benelux. Bij ons leer je alle ins en outs om de beste te worden in het vakgebied. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en werken enkel samen met docenten die hun vak verstaan en veel ervaring hebben en werkzaam zijn in de praktijk. Ze weten dus precies wat JIJ nodig hebt om verder te groeien. Ons lesmateriaal is uniek in de branche en krijgt jaarlijks een update zodat je werkt met de beste en meest actuele lesstof. Bij ons maakt leeftijd of ervaring niet uit. Wanneer de passie en motivatie er is, is de Beauty Opleiding er om je te helpen om jouw dromen waar te maken! Als lid van FNV MOOI krijg je korting van 10% op het assortiment vanuit BeautyXL en 10% korting op trainingen vanuit de Beauty-opleidingen (m.u.v. de vakopleidingen).
Als er ‘deals’ zijn tijdens beurzen, krijg je als lid van FNV MOOI 5% extra korting op de deal, dus totaal 15%.

Meer informatie op beautyxl.nl of fnvmooivoordeel.nl

Armanda Hesta/VMV Corporate en Personal Performance
Bij Armanda Hesta, VMV Corporate en Personal Performance, kun je diverse workshops en trainingen volgen om jezelf nog beter te presenteren en om het beste uit jezelf te halen. VMV biedt altijd 20% korting voor jou als lid van FNV MOOI op al haar opleidingen en workshops.

Meer informatie op thestylecoach.nl of kijk op fnvmooivoordeel.nl

Dunck / Leden­-voordeel FNV
Met Ledenvoordeel FNV profiteer je als lid van FNV MOOI van flinke korting op allerlei producten, diensten en uitjes. Zo ontvang je in 2019 exclusief voordeel bij Center Parks, Greenchoice, Kras, Betersport, Ben en nog meer mooie partijen. Naast jaarvoordelen waar je heel het jaar gebruik van kunt maken, bieden we ook tijdelijke voordelen aan. Je kunt je ook inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief, zodat je nooit een voordeel mist!

Meer informatie op ledenvoordeelfnv.nl of fnvmooivoordeel.nl

JDO Academy
Voordeelpartner JDO Academy, opgericht door internationaal Haar & Make-up Artiest/Award-winnares Juliette den Ouden, verzorgt opleidingen voor iedereen die zijn of haar passie op het gebied van haarstyling en make-up (verder) wil ontwikkelen. Zowel voor starters als professionals! Bij JDO Academy kun je terecht voor Haarstyling & Make-up opleidingen, masterclasses en zelfs privé-trainingen. Alles wordt precies afgestemd op jouw unieke behoeftes. Bij JDO Academy wordt er op hoog niveau gewerkt en in kleine klassen van maximaal 8 à 9 leerlingen onder begeleiding van 2 docenten voor extra persoonlijke aandacht. Leden van FNV MOOI krijgen 15% korting op het lesgeld van het volledige aanbod van JDO Academy.

Meer informatie op jdo-academy.nl of op fnvmooivoordeel.nl

Pika-Nails
Pika Nails in Moergestel biedt verschillende uitgebreide lespakketten en workshops waarbij je wordt opgeleid tot succesvol nagelstyliste of waarbij Pika Nails je helpt je salon nog succesvoller te maken! Veel technieken komen aan bod in de kwalitatief zeer hoogstaande lessen met maximaal 6 cursisten die worden gegeven door hoogopgeleide docentes. Pika Nails biedt niet-nagelstylisten die lid zijn van FNV MOOI een gratis 2-daagse manicure training aan. Ben je reeds nagelstylist dan mag je, als lid van FNV MOOI, gratis deelnemen aan de open trainingsdagen, ter waarde van € 50.

Meer informatie op pika-nails.nl of kijk op fnvmooivoordeel.nl

Pro Duo
Pro-Duo is de groothandel voor de uiterlijke verzorging en biedt naast alle vakproducten en materialen een ruim educatieprogramma en inspirerende instore demo’s. Pro-Duo biedt leden van FNV MOOI 15 % korting op het gehele assortiment voor de uiterlijke verzorging, dus inclusief nagel-styling en beauty, trainingen en workshops. (Uitzondering hierop zijn op de zogenoemde koopmaandagen).

Meer informatie op pro-duo.nl of op fnvmooivoordeel.nl

Toonen Company
Voordeelpartner Toonen Company is hét bedrijf van de Tbag. De Tbag zit op je heupen, is handig maar ook modern en stoer. Bij Toonen Company kun je ook terecht voor allerlei leuke accessoires voor in huis, Sieraden4Life en kleding. Ook hun kapperskleding: bleachproof en haarvrij, is een feestje om in te werken. Toonen Company geeft jou als FNV MOOI lid ruim 30% korting op de Tbag en een korting op kapperskleding die varieert van 15% tot 20%.

Meer informatie op haarstudiotoonen.nl of op fnvmooivoordeel.nl

Walking Trading International
Voordeelpartner Walking Trading International is een groothandel in verpakkingen en giveaways. Zij hebben veel nieuwe artikelen in hun assortiment, zoals geschenkpapier op rol, giftzakjes, giveaways en cadeaubonnen. Wil je een presentje meegeven aan klanten of relaties, dan helpt Walking Trading International je daar graag bij. Bij elke bestelling die je doet krijg je als lid van FNV MOOI gratis een gift-a-way uit eigen assortiment. De waarde hiervan hangt af van de hoogte van de bestelling.

Meer informatie op walkingtrading.com of op fnvmooivoordeel.nl

Nieuw dit jaar:


Mari Academy

De bekende make-up artist en hairstylist Mari van de Ven heeft zijn eigen Haar en Visagie opleidingen. Exclusief voor jou als lid van FNV MOOI geeft Mari Academy een korting van 15% (ex. btw) op de gehele opleiding: haar, make-up of allebei. Er is ook een korting op materialen en/of producten voor leden, deze varieert van 14 tot 40%. Je leert alle technieken die Mari zichzelf eigen heeft gemaakt gedurende zijn carrière en je krijgt volop tips en trics, zodat je na het succesvol afronden van deze opleiding klaargestoomd bent voor het werkveld, als visagist of haarstylist.

Meer informatie op mariacademy.nl of fnvmooivoordeel.nl

Hairbutlers
Butlers BV heeft voor de kappers-branche de Hairbutler ontwikkeld. Een in hoogte verstelbare, vernieuwende en stijlvolle kappers trolley. Ontwikkeld mét de kappers en vóór de kappers met als doel een duurzame en ergonomisch verantwoorde kapperstrolley. Doordat de butlers in hoogte verstelbaar zijn, zal de werkhouding enorm verbeteren waardoor minder rugklachten optreden. Als lid van FNV MOOI krijg je 15% korting op alle bestellingen van producten van HairButlers inclusief gratis verzending bij bestellingen boven € 100.

Meer informatie op hairbutlers.com of op fnvmooivoordeel.nl

De Administratie
De Administratie is al enkele jaren voordeelpartner van het FNV MOOI Voordeelprogramma. Zo verzorgen zij de boekhouding, de btw aangifte en de aangifte inkomstenbelasting voor een vaste prijs per maand aan vele FNV MOOI-leden. Speciaal voor leden van FNV MOOI zijn er 2 pakketten ontwikkeld: één waar je zelf boekt en één waar je alles uitbesteedt aan De Administratie. Als je zelf boekt kan dit in het boekhoudprogramma van FNV MOOI. Houd je liever de gehele focus op je eigen bedrijf dan kun je er ook voor kiezen alles uit te besteden, De Administratie regelt dan alles voor je!

Meer informatie op deadministratie.nl of op fnvmooivoordeel.nl

Maxcamo
Maxcamo is een professionele groothandel in schoonheidsproducten voor pedicure, manicure, nagels, kappers en schoonheid. Maxcamo biedt alle leden van FNV MOOI een korting van 20 % DAF (Direct Af Factuur) op het hele assortiment voor de uiterlijke verzorging voor alle aankopen via de website. Deze korting geldt ook op andere aanbiedingen en/of kortingen via de website.

Meer informatie op maxcamo-shop.nl of op fnvmooivoordeel.nl

Pivot Point
Bij voordeelpartner Pivot Point willen ze je graag helpen om de best mogelijke kapper te worden. Doordat Pivot Point een familiebedrijf is dat productneutraal werkt, houdt zij de belangen van haar klanten in de gaten. Van kappers tot leraren in hun partnerscholen; met hun opleidingsmethode verkrijg je een stevige basis om haarprofessional te worden. Voor leden van FNV MOOI heeft Pivot Point diverse kortingen op materialen.

Meer informatie op pivotpoint.nl of op fnvmooivoordeel.nl

Tamara Bhagoe T&C Nails and More
Voordeelpartner DNA biedt alles op het gebied van nagelverzorging en nagelstyling. Er worden workshops en trainingen gegeven en producten verkocht. Voor leden van FNV MOOI heeft DNA een korting van 20% op alle opleidingen (trainingen) die T&C Nails and More biedt, inclusief het bijbehorend (start)pakket. Ook krijg je 20% korting op vervolgaankopen en 20 korting op de workshops.

Meer informatie op tamarabhagoe.nl of op fnvmooivoordeel.nl

Visavi
Uitgever Visavi heeft een breed aanbod van leerboeken voor de uiterlijke verzorging. Als uitgever staan zij in nauw contact met de verschillende branches binnen de uiterlijke verzorging. Ben je lid van FNV MOOI? Dan kun je gebruik maken van een aantrekkelijke korting bij de aanschaf van je producten en schoolboeken, variërend van minimaal 20 tot maximaal 35%.

Meer informatie op visavi.nl of op fnvmooivoordeel.nl

YellSL
Marielle Bastiaansen en haar team werken met het Deense merk “Djarling Hair” dat staat voor de veiligste techniek van haarverlenging en – vermeerdering met 100% natuurlijk haar van de allerbeste kwaliteit. Als lid van FNV MOOI krijg je 10% korting op het starterspakket inclusief de opleiding Hairweaving Professional á €795,- ex. BTW. De opleiding omvat een opleidingsdag en meerdere terugkommiddagen. Je leert alle ins en outs om de meeste veilige methode van haarvermeerdering en verlenging perfect onder de knie te krijgen. Na de cursusdag kies je zelf Djarling Hair uit diverse kleuren met de bijbehorende benodigdheden.

Meer informatie op yellsl.nl of op fnvmooivoordeel.nl

Back To Top