skip to Main Content

FNV MOOI

NAIL ART MET
COLORDROPS

door Nataliya Kornyeyeva

 

Nataliya Kornyeyeva van Korneliya Nailart Design bracht zo’n 9 maanden geleden Colordrops naar Nederland. Ze demonstreerde het product op de FNV MOOIDag en liet zien dat je met Colordrops eenvoudig en snel de nagels voorziet van een inspirerende en oogstrelende nail art.

Multifunctioneel
Nataliya: “Met Colordrops zijn er oneindig veel mogelijkheden, omdat het zich makkelijk laat verwerken op of in heel veel nagelproducten. Het is geschikt voor gel en acryl en bij iedere productcombinatie krijg je weer een ander effect. Leuk voor de styliste, maar ook voor de consument!”

Nataliya Kornyeyeva

Voordelen Colordrops volgens Nataliya

  • Snelle en makkelijke techniek.
  • Interessant voor zowel beginnende als gevorderde nagelstylisten.
  • Multifunctioneel product.
  • Geschikt voor gel en acryl.
  • Te combineren met gellak, glitters, flakes, stamping nail art, spider gel, waterdecals et cetera.
  • Een scala aan resultaten: van marbeleffecten tot edelsteentexturen en aquarelkunstwerken.

Uit Rusland
Volgens Nataliya kwam het idee voor Colordrops oorspronkelijk uit de Russische nagelwereld, waar het al langer een trend is. “Veel nail art-technieken worden geboren in Oost-Europese landen. Nagelstylisten gaan daar veel creatiever om met de producten.” Omdat Nataliya veel bekende Oost- Europese nagelstylisten kent, is ze snel op de hoogte van de nieuwste trends en introduceert ze deze in Nederland.

Kleurrijke Colordrops
De kleurrijke Colordrop-kit bestaat uit 10 flesjes met voornamelijk felle kleuren. Nataliya: “Ik ben een kleurrijk persoon en daarom heb ik voor deze kleuren gekozen. De opvallende kleuren komen mooi uit op de nagels en stelen de show, waar je ook bent.”

Leer het zelf!
Ben jij benieuwd hoe je Colordrops toe kunt passen in jouw nagelstudio? Schrijf je in voor de training via de MOOI Academie. Er zijn twee avondworkshops en twee dagworkshops. Tijdens de avondworkshop leer je in drie uur te werken met Colordrops en deelt Nataliya haar tips & tricks. De dagworkshop is iets uitgebreider; hier leer je alles over de nieuwste trends, werken met gellak en Colordrops, en neemt Nataliya je helemaal mee in de nagelwereld.
Kijk voor meer informatie op fnvmooi.nl/fnv-mooi-academie of op profnails.nl

Back To Top