skip to Main Content

FNV MOOI

Hairweaving

met naald en draad

haarproblemen te lijf

 

Of je nu dun, weinig of slecht haar hebt: hairweaving biedt de oplossing. Op de FNV MOOIDag demonstreerde TV-personality en haardeskundige Marielle Bastiaansen van YellSL de veelzijdige techniek.

Iedere salon
Marielle: “Iedere salon zou een hairweaving-specialist moeten hebben. Hoeveel mensen hebben er tegenwoordig dun, weinig of slecht haar? Dat zijn er een heleboel. Kijk eens rond in de salon. Je kunt ál deze mensen helpen met de simpele hairweaving-techniek. Iedereen kan het leren, het is geschikt voor elk haartype en het is onschadelijk voor het haar.”

Marielle Bastiaansen

Specialiseren is de toekomst
Volgens Marielle is specialiseren de toekomst. “Als je je specialiseert, kun je ergens de beste in worden. Of je nu barbier, kleurspecialist of hairweaving-specialist wilt worden. Tegenwoordig is de wereld klein door het bereik van social media. Consumenten zijn op zoek naar de beste voor hun ‘probleem’. En als mensen ervaren dat ze een probleem hebben, hebben ze daar ook geld voor over. Iemand die heel dun haar heeft en dagelijks wordt geconfronteerd met weelderige haardossen op Facebook en Instagram, kan daar erg onzeker van worden. Als jij haar kunt helpen, dan geeft dat ontzettend veel voldoening.”

Drie soorten haar
Op de FNV MOOIDag liet Marielle zien dat de techniek écht op iedereen toepasbaar is. Ze bracht drie modellen mee met drie verschillende haartypen en haarproblemen: een kortharig blond model, een model met rode, lange krullen en een model met bruin halflang haar.

“Als je je specialiseert, kun je ergens de beste in worden. Of je nu barbier, kleurspecialist of hairweaving-specialist wilt worden.”

Marielle geeft de voordelen van hairweaving

  • Geschikt voor alle haartypen.
  • Geen plak of lijm. Je borduurt het haar met naald en draad in het haar.
  • Niet schadelijk voor het eigen haar.
  • Breekt het eigen haar niet af.
  • Het weefsysteem is niet zichtbaar in het haar. De klant kan gewoon een vlecht of staart dragen en het haar opsteken.
  • Djarling Hair is 100% natuurlijk, vrij van chemicaliën, verkrijgbaar in 21 kleuren en geschikt om jarenlang te dragen.
FW FNV 2019 Ronde 1 nr 024_web

MOOI Academie
Wil jij je specialiseren in hairweaving? Geef je op via de MOOI Academie! Je kunt je elke maand certificeren tot Hairweaving-specialist. De opleiding van één dag volg je op locatie bij YellSL in Breda.

 

Speciaal voor leden van FNV MOOI is er een korting omdat YellSL voordeelpartner is van FNV MOOI. Zie ook MOOI Lijfstijl 3 van dit jaar, pagina 20 en 21 of kijk voor meer informatie op fnvmooi.nl/fnv-mooi-academie of op yellsl.nl.

Back To Top