skip to Main Content

FNV MOOI

Bon voor Jaaropgave
Contributie FNV MOOI
2019

 

Voordeel voor leden: vraag een deel van je vakbondscontributie terug!

Val je onder de cao Kappers?
Dan kun je als lid van FNV MOOI een deel van je betaalde contributie terugvragen bij je werkgever. In de Bedrijfstak cao Kappers hebben wij namelijk een voordelige fiscale regeling afgesproken voor de vakbondscontributie.

Hoe werkt het?
Via een rekenformule wordt het brutobedrag met je loon verrekend en netto uitgekeerd als onkostenvergoeding, zodat je per saldo minder betaalt voor je lidmaatschap bij FNV MOOI. Je houdt dus meer loon over in de maand waarin dit verrekend wordt. LET OP: alleen van toepassing als je onder de cao Kappers valt.

Ben je zzp’er?
Dan kun je de betaalde contributie aftrekken als bedrijfskosten. Dit kun je aantonen met bankafschriften of vraag ons een jaaropgave van de betaalde contributies.

Wat moet je doen? 
Vul onderstaande bon in klik op versturen. Wij sturen je een Jaaropgave Contributie waarin we verklaren dat je lid bent van FNV MOOI en dat je het afgelopen jaar je contributie hebt betaald. Je ondertekent deze jaaropgave en overhandigt hem aan je werkgever, als je zzp’er bent, gebruik je hem bij je belastingopgaaf.

Klik hier om je contributie terug te vragen.

Back To Top