skip to Main Content

FNV MOOI

Voordeel

Als lid van FNV MOOI geniet je van veel voordelen zoals: dit magazine MOOI LIJFSTIJL, regelmatig nieuwe brochures en boekjes op het gebied van werk en inkomen bijvoorbeeld over zwangerschap en over ziek zijn, je kan je loonberekeningen laten maken, je krijgt juridisch advies en ondersteuning op het gebied van werk en inkomen.

FNV MOOI biedt leden ook kortingen op bijvoorbeeld producten en trainingen voor je vak, korting op verzekeringen tot kortingen op kleding, onderhoud aan je auto en vakanties. Er is voor ieder wat wils. Leerlingen/werknemers en zzp’ers vinden hier verbreding en verdieping in het vak en ondersteuning bij het ondernemerschap. FNV MOOI blijft ook in 2019 de voordelen voor leden verder uitbreiden.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, ­stuur dan een mailtje naar info@fnvmooi.nl onder vermelding van je naam, lidnummer en e-mailadres.

Kijk ook op www.fnvmooivoordeel.nl voor meer informatie over de voordelen en hoe je in aanmerking komt voor de korting.

Kijk voor deze en andere aanbiedingen op www.fnvmooivoordeel.nl en www.ledenvoordeelfnv.nl

 

Anti-Slipcursus van € 129,- voor € 59,-

Weet jij hoe je een slippende auto onder controle krijgt? Ga voorbereid het najaar in met een anti slipcursus van het Safety Experience Center in Rosmalen. Remmen, slippen en glijden: je gaat het allemaal beleven. Als FNV-lid ontvang je nu meer dan 50% korting op de 3-uur durende anti-slipcursus bij het Safety Experience Center in Rosmalen. Je betaalt nu slechts € 59,- i.p.v. € 129,- per persoon. De training vindt plaats in Mercedes-Benz auto’s.

Heb je vragen over de cursus of over het reserveren? Safety Experience Center is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 12.30 en 14.30 op het telefoonnummer 073 523 1222. Stel je jouw vraag liever per mail, gebruik dan het mailadres info@safetyexperiencecenter.nl.

Geldig t/m 30 november 2019

Profiteer van € 10,- korting bij Girav

Girav is een Nederlands kledingmerk voor mannen. Het unieke aan de T-shirts van Girav is dat de shirts in 17 maten verkrijgbaar zijn. Hierdoor kan iedere man de perfecte pasvorm vinden. Naast T-shirts biedt Girav ook poloshirts, overhemden en pullovers. Als FNV-lid ontvang je in november en december € 10,- korting op je eerste bestelling bij Girav. Je kunt zelf de keuze maken uit verschillende T-shirts, poloshirts of pullovers. De korting is geldig op de gehele collectie, uitgezonderd lopende acties en sale items.

Heb je vragen over de producten of over je bestelling? Neem dan contact op met de klantenservice van Girav via het telefoonnummer 020-4721002 of stuur een mail naar webshop@girav.com.

Geldig t/m 31 december 2019

Logo-Kras-300x300
Profiteer van 5% korting bij Kras

Kras biedt scherp geprijsde en uitstekend verzorgde vakanties aan. Boek als lid van de FNV voordelig een zonvakantie, rondreis, cruise, fly-drive, actieve vakantie, busvakantie, stedentrip of autovakantie. Je bespaart vijf procent op je vakantie met Kras. Op voordeelvakanties-fnv.nl vind je daarnaast nog extra aanbiedingen met kortingen.

Naast een ruime keuze in groepsrondreizen, zonvakanties (ook met huurauto), cruises en autovakanties, vind je op de website ook: Weekendjes weg, culinair, wellness of theater, Busvakanties, Fiets- en wandelvakanties (actief), Singlereizen, Stedentrips en Individuele rondreizen.

Geldig t/m 31 december 2019

Back To Top